Vystoupení - sobota

16:00

Po vystoupení Kroužku gymnastiky SVČ Ivančice bude po zbytek odpoledne hrát k poslechu i tanci rocková kapela ŠOK. 

15:00

Strejda Štíll svým vystoupením prezentuje NZDM Pestrou klubovnu, která nabízí smysluplné využití volného času a podporuje nové talenty v jejich tvorbě. NZDM Pestrá klubovna poskytuje svoje služby již 12 let a navštěvovat ji mohou děti ve věku 6 až 18 let. Strejda Štíll klubovnu také navštěvuje a s její pomocí vystupuje na různých dojednaných vystoupeních. Strejda Štíll se zaměřuje na český rap, jehož texty si sám skládá. V dubnu 2012 natočil své první CD.

 

14:00

Své vystoupení představí taneční skupina IQ Roma pod záštitou občanského sdružení IQ Roma servis. Toto sdružení je nezisková organizace, která v Brně, Břeclavi a dalších městech a obcích Jihomoravského kraje poskytuje bezplatné sociálně právní poradenství a vzdělávací a volnočasové služby osobám ohroženým sociálním vyloučením.

 O vystoupení  D-F-E  Nikdy to nevzdávej - Anty Mirga:

Vystoupení je založené na breakdance a funky streetdance bojuje proti rasizmu a je věnováno všem slušným lidem na světě. Tato skupina je tvořena šesti členy. Trénují na ulici.

 

11:00

Představí se Mažoretky Anife Rosice, skupina funguje přes 10 let. Dnes vystoupí duo Bára a Bára, které získaly první místo v postupové soutěži SAM, a tím se kvalifikovali na Mistrovství ČR. Dále se předvede Martina Kouřilová, trenérka kategorií sóla a dua. Za svoji kariéru získala třetí místo na mistrovství Moravy a Slezska, několikrát se také kvalifikovala na mistrovství ČR.

Mezi jednotlivými vystoupeními opět uvidíme vystoupení Aerobik týmu a Ultimate Juggling Squadu.

 

10:30

 Dnešní program nám zahájila taneční skupina Gloomy knock-Celebrity party, SVČ Ivančice. Tato street dancová skupina vznikla před třemi roky a pravidelně vystupuje na nejrůznějších akcích. 

 Poté se představil Folklórní soubor Rozmarýnek, SVČ Pohořelice. Rozmarýnek byl založen roku 2007 pod vedením manželů Janičátových. Členové se věnují tancům a písním Moravského Slovácka, tančí a zpívají v něm děti od šesti do dvanácti let. Cílem souboru je osvojení si základu tradičních moravských tanců a písniček, ale také her a říkadel.

Pokračovat budou představení SVČ Rosice.

Holky v akci - Polštářová bitva - jedná se o taneční vystoupení s příběhem, který si děvčata sama vymyslela pod vedením výborného tanečníka Johnyho, jedná se o první vystoupení této skupiny.

Ultimate Juggling Sqaud - Prťata - žonglérská skupina, která vyniká svými žonglérskými prvky zakompovanými v originální hudbě, zábavnými worshopy a několika unikátními vystoupeními se špetkou originálního divadelního projevu. Skupinu založil v roce 2007 současný vedoucí Tomáš Zahradník.

Aerobik tým - klapy, klapy - v této skupině jsou jak začátečníci, tak i pokročilí. Nácvik pódiových skladeb je zpestřením jejich tréninku.

 

9:00

  Právě začíná druhý den letošní bambiriády. Těšit se můžete na řadu zajímavých vystoupení, která vás v průběhu dnešního dne čekají.  Dopoledne také proběhne volejbalový a nohejbalový turnaj.

 

Dražba dřevěných hraček
Soutěž [kouzlo starých příběhů]

Místa konání 

Partneři 

Partneři fotosoutěže rajče babylon coody hotel-bavorsko alík staré hrady

Bambiriáda 2012

Tři dny dobrovolnických aktivit po celé ČR
banner