Letošní Bambiriáda se uskuteční v tajném vojenském prostoru v Rančířově

Letošní Bambiriáda konaná na Vysočině se uskuteční na unikátním místě – ve vojenském prostoru v Rančířově. Veřejnost do těchto míst dosud neměla přístup. Zájemci se tak mohou v pátek 25. května a v sobotu 26. května podívat do vojenského prostoru, kde bude k vidění vojenská technika, například tank T-72, samohybná houfnice, Tatra T 815 a T 810, vrtulník Mig 24 a další vojenské stroje.
    „Ve spolupráci s armádou připravujeme také ukázky bojových umění, ručních zbraní, samopalů a kulometů a výcvik služebních psů. Součástí programu budou také ukázky policie, hasičů a záchranářů. Program doplní taneční vystoupení, lanové aktivity, projížďky na koních a samozřejmě nebudou chybět stánky, kde se budou prezentovat sdružení se svými volnočasovými aktivitami,“ popisuje hlavní organizátor Bambiriády za Radu dětí a mládeže kraje Vysočina Martin Paclík.
    Zájemci, kteří do Rančířova dorazí, budou mít možnost setkat se a popovídat si s profesionálními vojáky. Z jihlavského náměstí bude každou hodinu jezdit kyvadlová doprava. „Armáda nám poskytla své vojenské autobusy, takže zážitek z Bambiriády začne už v Jihlavě na náměstí,“ prozradil Martin Paclík.
 

Dražba dřevěných hraček
Soutěž [kouzlo starých příběhů]

Místa konání 

Partneři 

Partneři fotosoutěže rajče babylon coody hotel-bavorsko alík staré hrady

Bambiriáda 2012

Tři dny dobrovolnických aktivit po celé ČR
banner