Tanec a energie!

Páteční odpoledne Bambiriády v Náchodě už je za námi, patřilo především tanci a vlně pozitivní energie.

Odpoledne bylo programově velmi zajímavé, k vidění byly věci, které na Bambiriádě nikdy nebyly! Na řece Metuji proběhla ukázka jízdy na vodním ptákovi, což některé velmi zaujalo a hned se dali do zkoušení si prvních metrů tohoto zvláštního způsobu pohybu po vodě. Ačkoliv to vypadalo velmi jednoduše, všichni se ihned potopili:) 

Na podiu se odpoledne protočilo až neuvěřitelné množství tanečních skupin, které předvedly, co v nich dřímá. Byl to neskutečný nářez. Od břišních tanečnic jsme se dostaly až ke streetdance nebo breakdance. Diváci vystupující pořádně podporovali, pod podiem se vytvořil velký kotel zhypnotizovaný uměním tanečníků.

I díky energii, kterou nám tanečníci předali, jsme se statečně poprali se sklízením, uklízením a  bouráním. Teď nás čeká víkend, kdy si budeme pomalu zpracovávat zážitky a hlavně trochu vydechneme:) Ale bude nám toho spoustu chybět - lidé, zábava, energie...A taky malinovka (za 2 dny jen pomocníci a organizátoři vypili 700 litrů limonády). 

Teď nezbývá říct velký dík všem lidem, co přišli, vystupovali, prezentovali se, pomáhali a organizovali. Bylo to prostě skvělý jako každý rok;) A děsně to uteklo. Snad uteče i čekání na další Bambiriádu, kterou se budeme snažit do Náchoda získat.

DÍK! 

 

Dražba dřevěných hraček
Soutěž [kouzlo starých příběhů]

Místa konání 

Partneři 

Partneři fotosoutěže rajče babylon coody hotel-bavorsko alík staré hrady

Bambiriáda 2012

Tři dny dobrovolnických aktivit po celé ČR
banner