2. Štáb Bambiriády 2012 v Českých Budějovicích

Ve čtvrtek 12.dubna 2012 pořádala Rada dětí a mládeže Jihočeského kraje v 18.00 hodin v budově Jihočeské krajské organizace Pionýra, Husova 45 2. schůzku Štábu Bambiriády v Č. Budějovicích. Rada dětí a mládeže Jihočeského kraje je regionálním pořadatelem celorepublikové akce, pořádané Českou radou dětí a mládeže (ČRDM). Hlavním cílem Bambiriády zůstává i nadále tradiční prezentace celoroční činnosti dětských organizací. Letošní ročník je již 14. ročníkem.
Předseda Rady dětí a mládeže Jihočeského kraje Petr Novák informoval o jednáních, které probíhají k zajištění Bambiriády v Č. Budějovicích. Bambiriáda 2012 se připojí k vyhlášenému roku Evropského roku aktivného stárnutí a mezigenerační solidarity 2012, ústředním tématem bude " Nadšení i zkušenost". Akce se bude v Českých Budějovicích konat v areálu u Sportovní haly ve dnech 25. - 27. května 2012, ve čtvrtek 24. května 2012 otevřou návštěvníkům sdružení své klubovny, kluby, střediska a loděnice.

Bambiriádu slavnostně zahájí v pátek 25. května 2012 zástupci Rady dětí a mládeže Jihočeského kraje spolu s pozvanými hosty z MŠMT, ČRDM, Jihočeského kraje, Magistrátu města Č. Budějovice, se zástupci Armády ČR a společnosti E.ON. Záštitu nad akcí přijali Hejtman Jihočeského kraje Mgr. Jiří Zimola a Primátor Statutárního města České Budějovice Mgr. Juraj Thoma. Regionálním generálním partnerem bude i v letošním roce E.ON Česká republika, s.r.o., regionálními partnery Jihočeský kraj, Statutární město České Budějovice, Park exotických zvířat o.p.s. Dvorec, LIPENSKO s.r.o., Hopsárium - svět rodinné zábavy a společnost ECOBAT s.r.o. Mediálními regionálními partnery budou Hitrádio Faktor, TV GIMI, a. s., Český rozhlas Č.Budějovice a Českobudějovický deník. Akci v regionu podporují Krajské vojenské velitelství České Budějovice , Městská policie České Budějovice, Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje, Dopravní podnik města České Budějovice a Mercury centrum.

Zájemci o pódiová vystoupení mohou kontaktovat agenturu Kultur - Kontakt na e-mail mares@kultur-kontakt.cz . Informační servis a komunikaci s médii během akce bude zajišťovat členské sdružení Rady dětí a mládeže Jihočeského kraje M - tes.

Termín příštího jednání  Štábu Bambiriády je 24.dubna 2012 v 17 hodin, v budově JčKO Pionýra, Husova 45, Č. Budějovice.
Podrobnosti o přípravách a průběhu akce nejen v Českých Budějovicích se lze dozvědět na webech www.bambiriada.cz nebo www.radambuk.cz .
 

Dražba dřevěných hraček
Soutěž [kouzlo starých příběhů]

Místa konání 

Partneři 

Partneři fotosoutěže rajče babylon coody hotel-bavorsko alík staré hrady

Bambiriáda 2012

Tři dny dobrovolnických aktivit po celé ČR
banner