Druhá tisková zpráva

I v letošním roce se bude na Bambiriádě  v Zábřehu podílet  Policie ČR, Městská policie Zábřeh, Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje – Územní odbor Šumperk a Armáda České republiky.
Policie ČR v Zábřehu pro nás připravila Den otevřených dveří na pátek 25.5. od 9.00 do 15.00 hodin. Příslušníci budou připraveni  předvést vám  policejní techniku a vybavení při práci policisty, a to na obvodním oddělení na Postřelmovské ulici.
Městská policie otevře své dveře všem zájemcům ve svém sídle na ulici Tunklova 5 v Zábřehu v pátek 25.května od 10.00 do 12.00 hodin a od 13.00 do 15.00 hodin.
Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje, územní odbor Šumperk nám všem umožní prohlídku stanice v Zábřehu na ulici Zahradní, a to v sobotu a v neděli 26. a 27.května od 9.00 do 12.00 hodin. Návštěvníci stanice si budou moci prohlédnout techniku a některé vybrané prostory, a to vše s patřičným výkladem od službu konajících profesionálních hasičů.

Nad Bambiriádou převzali záštitu ministr obrany Alexandr Vondra a armádní generál Vlastimil Picek.
S naší – „zábřežskou  Bambiriádou“ spolupracuje Krajské velitelství Olomouc. Bez jejich pomoci si už jen velmi těžko dovedeme představit, jak bychom vybudovali celé zázemí „Bambiriádní vesničky“.
Mimo této pomoci se můžete těšit na ukázku vojenské techniky příslušníky vojenského útvaru Libavá a ZOM Štěpánov. Předvádět zde bude Land Rover Defender, Tatra T-810, z pěchotních zbraní samopal SA-58, kulomet LK-52/57, RPG-7 a další. Zájemci o střelbu si budou moci vyzkoušet umění na na laserové střelnici.
Armáda s námi bude přímo ve Wolkerových sadech po oba prezentační bambiriádní dny – 25. a 26. května.

Jana Valová
 

Dražba dřevěných hraček
Soutěž [kouzlo starých příběhů]

Místa konání 

Partneři 

Partneři fotosoutěže rajče babylon coody hotel-bavorsko alík staré hrady

Bambiriáda 2012

Tři dny dobrovolnických aktivit po celé ČR
banner