Zajímavosti z Bambiriády - Vstupenka

Zavítáte-li v rámci Bambiriády  na námÄ›stí Míru ve ZlínÄ›, obdržíte zdarma vstupenku. K čemu slouží tato Bambiriádní vstupenka? Jednak vás opravňuje ke vstupu na pomyslné "hranici" do Stanového mÄ›stečka a také vám poslouží jako program všech akcí včetnÄ› doprovodného programu.

Prvním bonusem navíc pro zlínské návštÄ›vníky je volný vstup na Nealkodiskotéku (25. kvÄ›tna 2012 od 19 do 23 hodin v Salesiánském klubu mládeže na Jižních svazích).  Druhým pÅ™ídavkem je volný vstup po pÅ™edložení vstupenky do Muzea jihovýchodní Moravy ve dnech konání Bambiriády.

Co se týče celorepublikových výhod, zde je uvádíme:

Po pÅ™edložení vstupenky z Bambiriády v Aquapalace v Praze získáte k zakoupenému dospÄ›lému vstupnému dÄ›tskou vstupenku (pro dÄ›ti do 150 cm) v té samé délce pobytu za 1 Kč. Na jednu dospÄ›lou vstupenku lze takto koupit jednu dÄ›tskou vstupenku. Nabídka platí do 30. 6. 2012.
Bambiriádní vstupenku můžete také uplatnit do konce tohoto roku v Hradu a zámku Staré Hrady u Jičína, k zakoupenému dospÄ›lému vstupnému  získáte dÄ›tskou vstupenku na jeden prohlídkový okruh zdarma.

Vydané vstupenky slouží i jako evidence počtu návštÄ›vníků Bambiriády.

 

Dražba dřevěných hraček
Soutěž [kouzlo starých příběhů]

Místa konání 

Partneři 

Partneři fotosoutěže rajče babylon coody hotel-bavorsko alík staré hrady

Bambiriáda 2012

Tři dny dobrovolnických aktivit po celé ČR
banner